Godkänd

Nu är jag godkänd i min kurs jag läste nu. Skönt det =) Denna vecka började jag en ny kurs som är en fortsättning på den andra. Just denna första vecka har vi haft en liten projektvecka där vi har arbetat med ljud. Redigerat ljud, ljudeffekter, lärt oss ett gratisprogram, hittat på ljudövningar man kan göra med barn på förskolan osv. Det har varit roligt och intressant =)

Idag är det fredag och det är skönt. Älskar helg!


Kommentarer
Postat av: Stefan L

Aha, och vet du vad, du får godkänt av mig också.Så då har du fått två godkäntbetyg idag.Sådana där ljudeffekter är nog inget för mig, jag är totalt omusikalisk. Ja spelade Black & White, det fanns en mini sidoquest där man skulle ställa in toner rätt i en tonskala. Totalt omöjligt för mig.Helg rules!

2012-03-30 @ 14:47:50
Postat av: Benny

Grattis till att du har blivit godkänd.

2012-03-30 @ 19:00:26
URL: http://heliflyg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vad härligt att du blev godkänd. Jag fick själv veta att en tenta som jag har oroat mig för , också fick godkänt, så jag är också ganska glad just nu. Hoppas den nya kursen är kul och går bra. Kramar.

2012-03-31 @ 11:45:46
Postat av: Anna

Grattis till att du blev godkänd. Hoppas allt är bra med dig. Idag söndag har jag och Sofia varit och hälsat på Rebecca och vi hade med oss en bukett med rosa rosor. Kram

2012-04-01 @ 13:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: