Varning för Ormar

Hej på er!
Sitter här i Lindome och kopplar av lite innan jag skall till skolan. Skulle egentligen börja klockan 13.00 idag men läraren är sjuk så lektionen är inställd. Börjar klockan 16.00 och har gitarrlektion. Slutar sedan klockan 17.00. Fast jag skall vara i skolan 14.30 för våran basgrupp skall träffas och fortsätta vår planering inför en gestaltande redovisning. Redovisningen kommer att sluta som en föreställning för barn på en förskola i Mölndal och jag skall spela en Orm vid namn Ola och spela på Jembe trumma. =) Detta kommer nog bli roligt =)

Nä, nu får jag nog ta och plugga på något så länge när jag ändå har tid över. See ya!

Tips till pappa

Du kan spela låten Love is alla around (I feel it in my fingers), det är den jag går runt och klinkar på med jämna mellanrum. Den är lätt (D, Em, G, A7) också så då kan man öva på att sjunga samtidigt som man spelar. Det är ju en utmaning i sig.

Ta mig till havet är en annan lätt låt. Den går i tretakt men istället för att spela rakt ner på strängarna kan du köra fingerspel, 1,2,3 1,2,3 osv...

På ett berg är lite mer utmaning för där är rundgången D, A7, Bm, F#m, G, D, G, A7. Du skall spela två gånger på varje ackord alltså DD, A7A7, BmBm....

Sedan finns det ju Teddy björnen fredriksson vilken jag inte kan spela för där kommer C in som jag är dålig på att byta till och ett sista tips är Macken med Galenskaparna.

Hoppas att det gav dig några idéer =)