Middag

Igår var jag på middag hos mormor och morfar. Jag åt kottletter med ris och sås. Mums! Var länge sedan jag åt kotletter nu så det var riktigt smaskigt.
 
Nu är ju min praktik slut och därför var jag tillbaks till universitetet idag. Dagen började dock inte så bra med att tåget var inställt och nästa tåg kom inte förrän 30 min senare... Så J***a trött på västtrafik! Annars var dagen ganska lugn på universitetet fast ända sedan jag kom hem har jag haft kraftig huvudvärk så jag har bara legat och tittat på tv och kopplat av. Huvudvärken har inte släppt än, kanske den gör det efter jag har fått sova.
 
Idag har regnet öst ner, bilden är dock från en annan dag.
Bye for now

Arbetsintervju

Igår var jag på min första arbetsintervju som förskollärare. Det var lite pirrigt innan men när jag väl satt där så kunde jag slappna av ganska bra och jag pratade på. Jag hoppas att de gillade vad jag sa =P
Arbetet är ett vikariat på ett halvår på en förskola i Signes kulle så det ligger ju nära och bra. Förskollechefen sa att det står mellan mig och en annan tjej. Får se hur det går med det =)
 
Samtidigt som jag söker denna tjänst söker jag även till andra förskolor för att ha större chans att någon väljer mig så om jag inte får detta jobbet så går jag bara vidare och hoppas på nästa =)
 
Detta var en liten uppdatering från mig. Ha en trevlig kväll =)
Bilder från en promenad

Plugg

Denna helg består av mycket plugg. Skriver på mitt utvecklingsarbete som jag håller på med. Har fått det mesta nedskrivet nu och det är skönt. Dock blir jag fortfarande nervös inför den muntliga redovisningen där jag ska stå och prata inför alla i 20 minuter. Men men, det går väl säkert bra antar jag.
 
Jag kan verkligen inte fatta att det bara är 3 månader kvar nu på utbildningen. Så ofattbart och så härligt! Jag är jätte nöjd med mig själv att jag valde denna utbildning och att jag har lyckats ta mig igenom alla moment hittills. Kan inget annat än att LE =D
 
Hoppas att ni alla får en trevlig helg!
Jag har pluggat färdigt för denna dagen i alla fall så nu skall jag njuta resten av denna lördag =)