GOD JUL

JAG ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL!


Jag som liten tomte

Becca & jag som tomtar i badkaret

Känns konstigt att fira jul utan Rebecca i år. Man känner att det är något som fattas hela tiden. Men vi skall fortfarande fira jul och vi får hoppas att det blir en lugn och skön jul trots allt.

God jul till dig Becca, vår ängel i himelen <3

Filmdag


Pappa, Christopher, Mattias

Suddig bild, men igår spenderade vi hela dagen åt filminspelning av ett av Christophers projekt. Det är inte så många timmars dagsljus längre så man får skynda sig. Det var kallt ute också men jag hade termobyxor, vantar och allt sådant på mig som tur va. Det fick däremot inte huvudkaraktären ha (mattias, längst till höger på bilden) så han blev ju alldeles stelfrusen om sina händer, stackarn. Men vi blev i alla fall klara med den scenen till slut.

Själv har man dratt på sig en jätte jobbig hosta. Har haft den i några dagar nu och den vill inte ge sig. Segt...

Idag blev det sista dagen i skolan i år, orkar inte gå dit i morgon. Så idag bjöd jag Jessica på lunch, hon fick välja vart hon ville äta och hon valde ett gott ställe i nordstan =) Jag fick också en julklapp av henne som jag skall öppna på julafton. Tack snällaste Jessica! =D

Svar till Elisabet Roslund

Din senaste kommentar fick mig att tänka på en sak som hände inte så långt efter att Becca hade gått bort.
I våras när hon dog läste jag en musikkurs på lärarprogrammet. Trors allt som hände så lyckades jag även ta mig igenom den kursen och bli godkänd på den. Jag blev väldigt glad av detta och talade om detta för alla och precis som för Mattias syster, så ville jag berätta det för Becca också men det gick ju inte... Eller?

På natten drömde jag nämligen en väldigt verklighetstrogen dröm där jag träffade Becca och kunde stolt tala om att kursen hade gått bra och att jag hade lyckats med den. Den drömmen var så verklig att jag ibland kan undra om det kanske var Becca jag pratade med på "riktigt"... vem vet?