Första dagen avklarad

Det var en lång dag idag, men mycket info om kursen osv. Och vi hade även vårt första seminarie på eftermiddagen. När jag väl kom hem fick jag middag av min kära pojkvän och sedan var det bara att sätta sig och fortsätta läsa kurslitteratur. Nu är jag jätte trött! Sov inte så mycket i natt.

Men i alla fall, det gick bra, kursen verkar hur tråkig som helst men den skall väl gå att klara sig igenom, bara jag kan börja förstå vad det är jag läser. Fattar typ hälften... Så konstiga, jobbiga formulerade ord och meningar. Räcker det inte med att böckerna är långa? Vill dom att min hjärna ska koka över eller?

Positivt

Jag börjar inte skolan den 1 September som jag skrivit tidigare, utan jag börjar redan den 29 Augusti, alltså nu på måndag. Lite segt att börja några dagar tidigare men det får väl gå. Det finns i alla fall en positiv nyhet och det är att jag fixade så att jag kan få gå i samma seminariegrupp som Jessica vilket känns väldigt bra och tryggt. Jag skickade ett mail till kursledaren och talade om precis hur det låg till och så fixade hon det åt mig. Tack för det! =)

Bjuder på en bild från sommaren

Tänd ett ljus

Idag har jag vart hemma en sväng för att tvätta lite kläder. Jag skulle även till bibban och lämna böcker och då åkte jag och pappa upp till Becca efteråt och tände ett ljus. Det är mysigt med lite ljus nu när hösten närmar sig allt mer. Jag lämnade även en liten sten som är formad som ett hjärta. Hittade denna sten på Åsa naturreservat och ville ge den till Becca.För er som inte har hört nyheten ännu så skall det bli tillökning i släkten. Jag skall få ett kusinbarn =) Det är min kusin Robin och hans tjej Camilla som väntar barn. För att läsa mer om deras mirakel kan ni gå in på denna sida: http://vintermiraklet.blogg.se/