GRATTIS CHRISTOPHER <3

Filmar Åsa

Idag fyller min älskling 23 år. Ett stort GRATTIS till dig! Du är den finaste människan på jorden och du förtjänar en riktigt fin födelsedag. Jag älskar dig <3

Lugna puckar

Idag har jag fixat en av mina två uppgifter som skall genomföras under praktiken. Det känns skönt att ha det gjort. Eftersom att jag kände mig duktig att jag blev klar med detta så har jag bara tagit det lugnt sen jag kom hem. Det har varit riktigt skönt att bara koppla av idag utan stress.

Nu har jag precis duschat så nu skall jag och Christopher koppla av lite framför tv:n innan vi ska gå och lägga oss. Natti Natti!

Second day

Andra dagen på praktiken är över och jag måste säga att denna dagen har känts bättre än förra. Jag är fortfarande stressad för allt som har med skolan att göra, men den feedback man får av barnen på dagis kan förhoppningsvis vara det som får mig att orka kämpa vidare. Att veta att jag en dag kommer få jobba på ett dagis med en massa härliga ungar gör det nog värt att fortsätta studierna. Det är jobbigt som satan, men jag tänker inte ge upp riktigt än.

Nu sitter jag hemma hos Christopher och väntar på att han skall komma hem. Han har varit iväg och filmat hela eftermiddagen så jag har passat på att åka hem till kungsbacka för att slå in presenter till honom och min syster. Han fyller år på torsdag nämligen och min syster fyller år på söndag. Och inte nog med det så fyller även min kusin år på onsdag nästa vecka så det blir många man ska gratulera nu framöver =)