Bilder från de senaste dagarna

Jag har köpt en Ukulele =) Håller på att lära mig att spela på den. Den är väldigt lätt att ha med sig överallt och ett toppen instrument att ha i förskolan.

När jag hälsade på Becca på sjukhuset i Tisdags spelade vi Fia med knuff och Ordfejden

Jag fick en god räksmörgås till middag

Jag fick ett påskkort av mormor och morfar. Tack så mycket =)

Christopher hade fixat en lunch-smörgås till mig som jag hade med mig till skolan och där i låg det en liten gullig lapp =) <3

Det har varit kanonväder och när jag har hunnit har jag suttit ute i solen. Pepsi hade somnat så gott i solen =P

Sista lediga dagen

Imorgon är det dags att gå till skolan igen, Det har varit skönt att få lite avkoppling från skolan och kunnat njuta av det fina vädret. Det är dok inga lektioner imån utan vi skall bara träffas i gruppen och planera lite inför en kommande uppvisning för barn.

Efter att vii är klara med det skall jag åka och hälsa på Rebecca på östra så hon får lite annan sällskap än bara mamma och pappa. Jag ringde henne tidigare idag och pratade lite och då var hon väldigt trött och hennes infektionsvärde (CRP) hade gått upp idag till 260, igår låg det på 160. =/ Vi får bara hoppas att hon blir bättre snart och får komma hem igen!

Påsken 2011

Torsdagen
Jag åkte hem på torsdagen för att umgås med syster min och familjen. Vi åt grillat och det var gott. Rebeccas mat blev förvandlad till Pac Man som ni kan se på andra bilden nedan. Jag och becca tog det sedan lugnt och målade, därefter tittade vi alla på film och myste.



Fredagen
Jag började dagen med att ligga ute och sola lite granna. Jag och famlijen hade köpt jordgubbar på willys dagen innan som vi mumsade i på fredagen för vi hade glömt av dem =P De var faktiskt goda. Efter det var det dags att göra sig iordning och åka och hälsa på farmor som vi alltid brukar göra på långfredagen. Där bjöds det på god mat, kakor, tårta och godis. =)



Lördag & Söndag
Christophers föräldrar har varit i oskarshamn mellan fredag och söndag så jag och Christopher har varit alldeles ensam med katterna. Det har varit skönt och avkopplande att vara själva. Vi har tagit det lugnt, solat, ätit gott, och pluggat/jobbat emellanåt. Nu har jag fått lite färg på min bleka kropp =P

Det tråkiga är bara att Becca åkte ambulans till östra inatt för att hon hade 41 graders feber och spydde. Hon är fortfarande där och tas väl hand om. Jag hoppas att du blir bättre snart så du får komma hem! KRAM PÅ DIG ÄLSKADE SYSTER <3

Jag avslutar med en bild på Pepsi & Zingo som var med ute i solen idag och busade.