Älsklingens dag idag!

Idag får vi gratta min Christopher som fyller år idag!
Jag har firat honom med paket och god middag, dock fick han tillaga den själv för jag är en en dålig kock =P

Rebeccas namnskylt uppeIdag var jag hemma i Kungsbacka för att låna kurslitteratur, fylla på busskort och lite sådant. När jag var klar med mina ärenden åkte jag upp till minneslunden för att tända ett ljus för Becca. Jag fick mig dock en liten chock när jag fick se att hennes skylt äntligen har kommit upp. Jag kände en lättnad blandat med sorg över att se min lillasystern namn där och det resulterade i lite tårar som föll ner för mina kinder.
Jag åkte hem till mamma och pappa och berättade att skylten var uppe och då ville pappa, efter att han hade duschat från sin springtur, åka upp dit innan han lämnade mig i Lindome igen. Då var det kolsvart ute och man kunde inte se Stolpen om man inte lös med mobilen, men det viktigaste var att pappa fick se skylten med sina egna ögon. Det var mörkt men fint när ljusen lyste i lyktan.

Texmex-smörgås

Får börja inlägget med att gratta min kusin Robin som äntligen har fått sitt körkort, grymt jobbat av dig! Blev så glad när du ringde och berättade det =)

Idag är det fredag. Har faktiskt tagit det lugn idag och jag och Christopher åkte till kungsbacka för att handla mat. Innan vi handlade åkte vi hem till mig för jag skulle kolla upp lite gammal kurslitteratur osv. Medan jag gjorde detta städade Christopher mitt rum. Han e för go han =) Han tyckte att jag hade stökigt, och det var det faktiskt. *Skäms... =)* Men nu är det fint och städat, tack vare min snälla pojkvän <3

Efter den lilla städrundan tänkte jag och Christopher åka och handla mat men vi kände oss då väldigt hungriga och då beslöt vi oss att äta en texmex-smörgås på kungsmässan med mamma och pappa. Snälla pappa bjöd oss. Tack så mycket, det var jätte gott =D