30 oktober

I torsdag kom Christophers syster och hennes kille hit för att fira Christopher som fyllde år för ett tag sedan. De hade inte hunnit göra det tidigare. Christopher bjöd då på en jätte god middag bestående av texmex-smörgåsar med sallad, tacosås och tortilla chips brevid. Riktigt lyckad blev det! Till efterrätt blev det daimtårta. Mums =)

I fredags tog vi det lugnt och jag spelade the sims 3 och senare på kvällen spelade jag och Christopher dead island som är ett nytt zombiespel. HUR KUL SOM HELST! Igår kom Christophers vän Mattias hit och käkade middag med oss, spelade spel och kollade på film. Trevligt var det =)

Idag är det söndag och det blir väl en lugn dag. Jag får läsa lite kurslitteratur medan Christoher jobbar och senare kanske det blir lite mer dead island =) Avslutar inlägget med en bild på en katt-boll =D

Bowling med farsan

I lördags var jag och spelade bowling med farsan. Jag älskar att spela bowling. Riktigt kul! De har gjort om i bowlinghallen i kungsbacka, ser helt annorlund och snyggare ut.

Farsan är redo!

Vid halv 5 satte de på disco bowling fastän det inte skulle börja förren 5

Jag vann första ronden, sedan vann pappa de andra två.

På söndagen körde jag Christo till hans extrajobb. Jag fick då testa att köra hans mamma nya volvo s40. Det kändes som att man flög när man körde den. Bästa körkänslan jag har känt!

Efter jobbet åkte vi hem och spelade Gears of war tillsammans på två olika skärmar. Christopher skulle vara lite high-tech och satte på sig sina 3D glasögon som han fick av Panasonic för att han har köpt deras 3D tv. Det ser jätte häftigt ut att spela i 3D.

Avslutar inlägget med 2 bilder på Zingo vid matbordet. Den första är tagen när han är kattunge och den andra för några dagar sedan. Han är alltid hungrig den katten =)


Hjärtat


Denna bild är tagen hösten 2007 när jag och Christopher gick på gymnasiet. Nu 4 år senare är vi fortfarande tillsammans. På dessa år har vi gått igenom så mycket, allt mellan himmel och jord. Jag tror aldrig att jag hade klarat mig igenom allt utan min Christopher. Jag är så otroligt tacksam över att jag har honom. Han kan få världens sämsta dag att bli bra igen. Han vet precis hur man gör mig lycklig och jag älskar honom för det. Tack Christopher, mitt hjärta, för allt du gör för mig och att du finns kvar i mitt liv. Jag älskar dig, alltid <3