Veckan som gått

Denna vecka har det hänt mycket. Måndag till Onsdag var mamma och pappa iväg på en kryssning till Finland och då passade jag och Christo på att bo i Kungsbacka alldeles ensamma så vi kunde få lite tid för oss själva. På Torsdagen besökte jag en klasskompis från högstadiet, hon hade fått en liten son vid namn Theo och han var hur gullig som helst. Det var ett trevligt besök trots att det blev svettigt varmt när vi käkade pizza =P. Idag, Fredag, bjöd mormor och morfar oss på middag. Vi käkade en god soppa och äppelpaj till efterrätt. Mums!

Här nedan kommer lite bilder från veckan som gått:

En bild på lilla Theo =)

Det var meningen att Christo bara skulle ta EN...

På väg till mormor

De väntar på oss

Mormor hade en liten olycka med ölen...

Middag

Jag har handlat en kisse-misse

Pepsi

Helgen

Jag och Christopher sov hemma i kungsbacka Fredag till Lördag. På kvällen tittade vi på film i Beccas rum och vi sov i hennes bäddsoffa, den var ju Christophers innan så vi är vana att sova i den. Kändes lite skumt dock att sova i Beccas rum. Jag undrade vart hon var någonstans..
På Lördagen var det soligt ett bra tag på eftermiddagen så jag och Christopher tog långboardarna upp till Becca och tände ett ljus, efter det fortsatte vi mot kungsmässan. Det var skönt att åka långboard dit men vi blev väldigt varma så vi gick in på ica för att kyla av oss lite vid frysdiskarna innan vi åt en grillad texmex smörgås på caféet på övervången.
När vi hade ätit färdigt ringde pappa och sa att han var på kungs han med och han frågade om vi ville ha skjuts hem för då drog det ett litet åskmoln in. Tur för mig och Christopher att pappa var på kungs.
När jag och Christopher åkte tillbaks till Lindome var det soligt i kungsbacka och ju närmre vi kom Lindome ju mer regnade det och när vi var framme på parkeringen satt vi där i bilen i en halvtimma och väntade på att regnet skulle upphöra. Tillslutkom vi infrån regnet.

BOWLING

Gårdagen spenderades genom en bowlingrunda med mina föräldrar. Jag tänkte att det kunde vara kul att göra när det regnade. Jag vann första ronden och pappa vann de två andra. Eftersom att pappa blev segraren fick han bjuda mig på en glass =) hihi. Här nedanför kan ni se våra poäng.