Christopher 25 år <3

Min älskling fyller 25 år idag!
Idag får vi säga Grattis till honom.
 
Vi firade honom igår med god mat och paket. Han blev så glad för allt han fick =)
 
 Bilder från igår

Härlig start på VFU... eller?

Idag har jag påbörjat min sista VFU (praktik) på förskolan. Jag har sett fram emot detta för det är så kul att träffa alla barnen och pedagogerna. Jag skall ha sångsamlingar med barnen och det tycker jag är riktigt roligt.
 
Dock när jag kom dit idag på morgonen möttes jag av att förskolan är drabbad av magsjuka... Härligt! Det är bara att hålla tummarna och hoppas på att jag inte åker på det. Ni får önska mig lycka till =P
 
Eftersom att det nu är min sista VFU så får jag försöka vara med på allt möjligt som man vill kunna innan man börjar jobba. Jag skall bland annat på föräldramötet på måndag för att se hur ett sådant går till för snart är det ju jag själv som håller i sådant.
 
Aja, det var allt från mig för tillfället. Bye bye!

Vila i frid Nicklas Hocker

Idag kom beskedet. Nicklas Hocker är död... Hans kropp hittades tidigare idag i fjorden i Kungsbacka.
Jag vet inte riktigt vad jag skall säga... Jag kände honom inte personligen men han har sjungit ihop med Rebecca på Hilmersgården, en dag som hon tyckte var jätte rolig och som hon värderade högt. Nicklas ställde även upp och sjung på Beccas begravning. 
 
Att en kille som verkade så snäll och omtänksam och dessutom hade hela livet framför sig, ska behöva må så dåligt... Det är fruktansvärt.
 
Men jag förstår honom till viss del. Dagens samhälle sätter sådan press och stress på oss alla. Det måste ske en förändring på något sätt..
 
Nicklas och Rebecca, två änglar som får sjunga tillsammans i himelen.