30 december

På bilderna ovanför ser ni farfars katt. Jätte söt och mjuuuuk päls!

Det var trevligt hos farfar igår. Det blev dock väldigt sent. Jag kände helt plötsligt att jag var väldigt trött och då tittade jag på klockan och såg att den var halv 11. Då sa jag till pappa att det var dags att bege sig hemmåt. När jag väl var hemma så somnade jag på soffan medan Christopher åt Chicken bites och tittade på dödligt vapen.

Idag har jag pluggat lite granna, orkade inte så mycket. Men efter nyår är det dags att plugga för fullt. Då skall jag jobba med hemtentan och förbereda mig inför olika redovisningar. Min kusin Robin åker till nya Zeeland idag. Jag hoppas att du får en grymt bra resa med mycket äventyr!

Testat min mini-skrivare


Idag testade jag min nya mini-skrivare som jag fick i julklapp av mamma och pappa. Den fungerade jätte bra. På baksidan av fotona är det som ett vykort så nu kan jag göra egna julkort eller skicka semesterbilder när man är utomlands. Det blir lite mer personligt då =)

Igår var jag på kungs för att byta kedja på ett halsband jag fick i julklapp, byta storlek på en ring och köpa pennfack. Det var riktigt jobbigt med allt folk som strömmade runt omkring men jag lyckades ta mig igenom det och få allt gjort. Ringen fanns däremot inte i den stolek jag skulle ha så de fick beställa den och jag får den nog på fredag.